Vízszerelés

Ázások csőtörések feltárása, megszüntetése, elhárítása. Alap és felszálló vízvezetékek cseréje, vízszerelés.
Fürdőszobák, konyhák,lefolyó és nyomó vezetékek átalakítása.
Mosdók, csaptelepek, wc tartályok, wc csészék, mosogatók, sarokcsapok, főelzárók, kerti csapok, téli elzárók cseréje, sokéves tapasztalattal rövid határidőn belül! 
Ha a csőtörése, téli elzáró cseréje, földmunkával, vagy bármilyen nagyobb bontási munkával jár, nem kell erre külön embert keresnie!

Gyorsan és szakszerűen megoldjuk problémáját!
Image
Image

Biztosítói káresemény

Szolgáltatásaink, továbbá tapasztalataink alapján az általunk javított, szerelt hibák jelentős hányada akár biztosítási káreseménynek minősül, minősülhet. Ügyfeleinknek figyelmét ez sokszor elkerüli, utólag pedig kellemesen szembesülnek vele, hogy az aktuális káreseményt és szerelést utólag a biztosító társaság rendezi.
Feltétele, hogy ügyfelünk rendezzen olyan lakásbiztosítási szerződéssel, mely az adott káresemény kockázatára fedezetet biztosít (például: Vezetékes vízkár, csőtörés, csőrepedés, beázás, feltárás, külső vízkár okozta víz szivattyúzás. Helyreállítási, eredeti állapot visszaállítása.
A szerelést, hibaelhárítást követően számlát állítunk ki, mely minden olyan adatot tartalmaz, mely az adott káresemény kárrendezéséhez szükséges. A számla kiállításával egyidejűleg ugyan a költséget meg kell előlegeznie, de a biztosítási kárbejelentést követően a biztosító társaság a saját szabályzatában meghatározott időn belül a szóban forgó kárt megtéríti.
Image
Image

Kapcsolat

casibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom
jojobetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbet