Fűtésszerelés

Meghibásodott fűtésrendszerek javítása, szerelése, cseréje, bekötése valamint új fűtés rendszerek kivitelezése.

Image
Fűtési csövek, fűtési hálózat kiépítése, javítása, cseréje
Fűtési hálózatok tervezése, kiépítése, nyomáspróba, rendszer légtelenítése, szivárgásvizsgálat. Kiépített hálózatok ellenőrzése - szivárgás vizsgálat, légtelenítés, csőhálózat ellenőrzés, javítás, csőszakaszok, esetlegesen komplett csőhálózat cseréje. 
Fűtési rendszer átmosása, vegyszeres tisztítása
A szennyezőanyagok és a vízkő felhalmozódása a rendszerben csökkenti a fűtés hatásfokát, dugulást okozhat.
Az áramlási keresztmetszet csökkenése és a járatok eltömítése okozza általában azt, hogy nem érezzük elég melegnek a lakást, amikor megy a fűtés.
A fűtési rendszerek optimális működéséhez szükség van rendszeres karbantartásra. A radiátorokban,hőcserélőkbenés szívattyúkban problémát okozhat a korrózió,amelyet a melegvízben keringő olaj,por,apró fémforgácsok és egyéb szennyeződések okoznak.
Fűtési csővezeték és radiátor javítás, csere.

FŰTÉSSZERELÉS FAGYASZTÁSSAL!

Ne fizesse ki a rendszer leeresztésének díját, ami több tízezer forintba is kerülhet! Csőfagyasztó gépünkkel minimális többletidővel elvégezzük a csőszerelési munkálatokat, ami töredékébe kerül annak az összegnek amit a vízműveknek fizetne!
Cégünk egyedülállóan képes elvégezni a fűtésszerelési és vízszerelési munkálatokat a teljes fűtési, vagy vízrendszer leeresztése nélkül.
A fagyasztási technológiának köszönhetően több tíz, akár százezer forintos többletköltségtől is megkímélheti Önmagát, családját esetleg vállalkozását.
Image
Image
Image
Image

Kapcsolat

casibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom
jojobetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbetmatadorbet